2009-08-28--30 FESTIVAL: adm AARDE (=> EARTH)

watch a video-impression here and here


photo-impression here


========================

From free weekly newspaper "De Echo", August 26th. 2009:

ADM Aarde Festival

STAD - De voormalige scheepswerf ADM in de Westhaven is van 28 tot en met 30 augustus het decor voor het ADM Aarde festival met ruim zestig (inter)nationale kunstenaars die zich laten leiden door het thema Aarde.

Tijdens het festival komt er een reeks zeer gevarieerd subcultureel en gerenommeerd artistiek werk tot uiting in theater, muziek, performance, kunst, poëzie en installaties. Met onder meer: Het Silo Theater, Aardlek Theater, Fred Abels, Suicidal Birds, Vuurbal, Daan 't Sas, VJ Lips, 4Tuoze Matrozen, Dead Fish Fuck, Bastiaan Maris, Mind over Matter, Mirja Bons en Eddy Egal (Duitsland)

Toegang op 28 en 29 augustus 15 euro en 30 augustus 5 euro. ADM-terrein zit aan de Hornweg 6. Er rijdt een pendelbus vanaf station Sloterdijk. Tijden en programma staan op www.admleeft.nl

========================

From free weekly newspaper "De Echo", September 2nd.. 2009:

 

ADM viert Aarde festival

ADM-TERREIN - Op het ADM-terrein werd afgelopen weekend het Aarde Festival gehouden met veel muziek, theater, performance, poëzie en kunst. Er waren diverse acts te bewonderen, waaronder Fred Abels met z'n Electric Circus die een robot performance uitvoerde en de Illegale Tuinkabouter Streetrace (foto). Er waren ook prachtige zandsculpturen te zien en bezoekers konden hun eigen feestkleding maken of een workshop partneryoga volgen. Het ADM-terrein is de laatste grote woon/werk gemeenschap van de stad maar moet verkassen naar een andere plek. Momenteel wordt er in samenwerking met de gemeente gezocht naar een andere locatie. (Foto: Arthur de Smidt)