2002-02-11----- {TV} <RVU> (DOCU): "Gedeelde Grond" ||| "Common Ground"

English below

==============

Milou & Wil zijn allebei theater-makers, die op de ADM wonen en werken. Zij spelen de hoofdrol in deze mini-documentaire, die gemaakt is door de Nederlandse Educatieve omroep RVU in 2002. Deze uitzending was onderdeel van RVU's maandelijkse programma-serie genaamd 'Groen en Grijs, aan ouderen geen gebrek'

WIl Spoor werd geboren op 3 december 1927 and is overleden o 25 november 2014

Meer info: nl.wikipedia.org/wiki/Will_Spoor

Milou woont nog steeds op de ADM

 

================================

 

Milou and Wil are both theater-makers, living and working at the ADM. They are featured in this mini-documentary, which was made by the Dutch educational broadcast organization RVU in 2002. This broadcast was part of RVU's monthly program called "Groen en Grijs; Aan ouderen geen gebrek" (=> Green and Grey; No shortage of elderly peoples)

Wil Spoor was born on December 3rd. 1927 and passed away on November 25th. 2014
More info: nl.wikipedia.org/wiki/Will_Spoor

Milou still lives at the ADM


Bekijk het programma hier: / Watch this program here: