2001-06-29--30 EVENT: La Vie n'est pas un Chocolat (by Merlijn Twaalfhoven)

(English below)

=============

Het publiek arriveerde bij de dokken gedurende de zonsondergang middels bus of boot. Ze werden verwelkomt met drankjes en eten, terwijl ze zich klaar maakten om de grote loods binnen te gaan met zo'n 80 muzikanten die binnen verspreid waren. In dit landschap van geluid, fragmenten van klassieke en meer abstracte muziek, gecontrasteerd met luide percusisie, electronische muziek en een heel kort optreden van de band Welf. Na een uur begon DJ Eddy de Clercq geleidelijk zijn set vanaf een platform wat hing van een enorme kraan.

Gedurende de club-night, een meester-kok verzorgde een uitgebreid diner, dansers traden op tussen het publiek and bovendien werd er 'live' muziek gespeeld over de 'grooves'.

Tegen het ochtendgloren werd er een ontbijt geserveerd aan de waterkant

 

 

The audience arrived at the docks at sunset by bus or boat. They were welcomed with performances, drinks and food, as they prepared to enter the large shed with about 80 musicians scattered around inside. In this landscape of sound, fragments of classical and more abstract music contrasted with heavy percussion, electronics and a very short appearance of the band Welf. After an hour, DJ Eddy de Clercq gradually started his set from a platform hanging from a giant crane.
During this club night, a chef provided a large supper, dancers performed among the audience and additional live music was played over the top of the grooves.
At dawn breakfast was served on the waterfront.

==================

 

Foto-verslag | Photo impression:

 

 

 

Video verslag | Video impressions:

 

Impressie & interview door PartyFlastTV met Merlijn Twaalfhoven & Eddy de Clerq hier | Impression & interview by PartyFlastTV with Merlijn Twaalfhoven & Eddy de Clerq here